Over
POWERED by M

Over Marleen Menken | POWERED by M

Achttien jaar lang was ik zelf chronisch pijnpatiënt. Mijn rugpijn begon al op mijn negentiende en ging steeds meer mijn leven beheersen. De laatste zes jaar had ik non-stop pijn. Twee keer werd de diagnose hernia gesteld. Soms had ik ook enorme zenuwpijnen in mijn onderrug en rechterbeen (ischias).

Ik kon letterlijk door mijn knieën zakken als ik een verkeerde stap zette of de boodschappen uit mijn handen laten vallen als er weer zo’n gemene pijnscheut door mijn lijf heen ging. Het was vreselijk. En dan heb ik het nog niet eens over de manier waarop ik uit bed stapte, wat voor capriolen ik heb uitgehaald om zonder al te veel pijn op te staan. Tal van therapieën volgden. En hoewel de pijn soms minder werd, kwam die vaker in alle hevigheid terug.

Dit veranderde alles in mijn leven

In 2015 ontdekte ik de Mind Body Syndroom Methode en die veranderde voorgoed mijn visie op chronische pijn en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Ik volgde de methode en hoe pittig en confronterend dat ook was, binnen enkele weken was ik van die rotpijn af was. Tot de dag van vandaag ben ik pijnvrij.

Die ervaring was voor mij aanleiding om me verder te verdiepen in het Mind Body Syndroom. Ik las talloze boeken en wetenschappelijke artikelen, sprak met specialisten, professoren en wetenschappers en kreeg steeds meer inzichten. Ik voelde niet alleen een grote behoefte mijn kennis te delen, ik wilde er alles aan doen om mensen te helpen van hun chronische pijn af te komen.

En zo zijn de programma’s tot stand gekomen. Beproefde programma’s gebaseerd op de Mind Body Syndroom Methodiek die je in je eigen tempo en vertrouwde omgeving online kan volgen. Zelfstandig of met hulp van een gediplomeerde of gecertificeerde coach uit mijn team.

Wil je er meer over weten? Mail me gerust of maak een afspraak voor een kennismaking.

Marleen Menken oprichter van POWERED by M

Oprichtster POWERED by M,
initiatiefnemer en ervaringsdeskundige

Over de hulplijnen

Elke pijnklacht heeft een geschiedenis en vaak ligt dat bij een onverwerkt trauma. Bijvoorbeeld een echtscheiding, het overlijden van een dierbare waar geen emoties getoond mochten worden, gepest zijn op school, seksueel misbruik, huiselijk geweld, armoede, etc. Voor elk trauma is er een hulplijn beschikbaar die jou bij kan staan in het proces. Een greep uit de betrokken hulplijnen vind je op de andere websites. 

Afhankelijk van de persoonlijke situatie en hulpvraag kan een beroep gedaan worden op onze hulplijnen. Dit zijn gediplomeerde en/of gecertificeerde therapeuten, coaches en overige professionals, waarvan de meesten verbonden zijn aan een beroepsvereniging.

“Ik ben zelf geen coach of therapeut, dat stuk laat ik graag over aan de gediplomeerde of gecertificeerde mensen in mijn team. Een aantal  beschikbare coaches en methodes heb ik zelf mogen ervaren. Ik geloof erin dat dat juist de rijkdom aan informatie geeft. Verschillende mensen, diverse wensen. Dat geldt ook voor mij. Niet alles heeft voor mij gewerkt, maar dat maakt het voor een ander nog wel geschikt. Ik blijf nieuwsgierig naar nieuwe methodes en zal me daarom ook blijven verder ontwikkelen. Persoonlijk, maar zeker ook door het aanbieden van meerdere programma’s en workshops in de toekomst.”

Informatie

Er zijn twee websites ontwikkeld. De ene is specifiek voor particulieren en de andere voor bedrijven.

Ervaringen delen?

Wil je meer informatie over mijn traject of wil je graag je eigen verhaal vertellen? Plan een belafspraak in.

Bewezen resultaten

Bij het voltooien van het programma van 40 sessies: 80% tot 100% pijnvrij! Daarbij zullen de klachten snel minder worden.

Begin met chatten
Heb je een vraag?
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?